Kloak - autoriseret kloakmester

Elkjær A/S er autoriseret kloakmester - og vores mand på opgaven har mere end 30 års erfaring. 

Vi laver alt inden for kloak bl.a.

  • Kloakseparering
  • Omkloakering
  • Nedsivningsanlæg
  • Dræn
  • TV-inspektion af hovedkloak

Er din bolig sikret mod regnskyl?

Gennem de seneste år har vi oplevet flere og voldsommere regnskyl, og der er udsigt til flere fremover. Derfor er det vigtigt, at din kloak kan håndtere store mængder vand på kort tid. Ellers kan det resultere i oversvømmede kældre og udeområder. 

Har du allerede oplevet det, eller er du i tvivl om din bolig er sikret mod skybrud, kigger vi gerne på sagen og hjælper dig af med problemet. Det kan være løsningen er et dræn eller forbedring af din kloak.

TV-inspektion: Hvad er der galt?

Rødder, rotter og regnvand er nogen af de mest almindelige årsager til kloakproblemer. Kloakken kan stoppe til, eller der kan ske brud på kloakledningen. 

Bliver husets kloakker alt for nedslidte og dårlige, kan det betyde store og dyre reparationer. Har du mistanke om, at noget er galt - fx at kloakken ikke kan tage vandet i samme tempo, som den plejer - bør du gøre noget ved det med det samme. Man kan som regel fange problemerne i opløbet med et TV-tjek.

TV-inspektion bruges også i forbindelse med:

  • Forsikringssager
  • Tilstandsrapport i forbindelse med ejendomshandel
  • Sporing og lokalisering - fx når du skal bygge nyt eller bygge om
Nedsivningsanlæg

Ligger din bolig eller dit sommerhus i et område, hvor der ikke er kloakeret, er nedsivningsanlægget en god løsning til at bortlede husspildevandet fra din bolig. Et nedsivningsanlæg renser dit spildevand naturligt, inden det rammer grundvandet. 

Nedsivningsanlægget har en række fordele i forhold til en traditionel kloak. Anlægget er forholdsvis billigt at etablere, enkelt at vedligeholde og bruger kun lidt strøm. Sidst, men absolut ikke mindst, graves det ned under græsplænen eller gårdspladsen, så det ikke generer synet. 

Din grund skal leve op til en række krav, før du må etablere et nedsivningsanlæg, og du skal søge kommunen om tilladelse. Kontakt os, hvis du vil have en pris og en vurdering af, om din grund lever op til kravene.