Køkkener

Køkkenet er et sted vi tilbringer tid hver eneste dag, og for mange er det husets vigtigste rum. Indretningen skal skabe gode rammer for både madlavning og samvær - og det skal kunne holde til de næste mange års måltider. Indretningen skal være praktisk, og gulvet skal være slidstærkt og nemt at rengøre. 

 

Detaljer, der gør dit køkken unikt

Der er mange muligheder for at gøre dit køkken til et rum, du kan glædes over hver dag. Detaljer kan være med til at give dit køkken karakter. Det kan fx være  en opmuret kogeø, et indmuret køleskab eller et vinreol, der gør dit nye køkken til noget særligt. Man kan også bruge gulvflisen som sokkel på køkkenelementerne, så gulv og elementer får et sammenhængende udtryk.

Vi hjælper dig gerne med både valg af klinker og med vejledning om, hvordan de bedst præsenterer sig selv, så de gør køkkenet til en helhed. Vi leverer gerne fliseprøver, så du bedre kan vurdere, hvordan flisen vil tage sig ud i køkkenet.

Blandt vores medarbejdere har vi murere, der elsker at "nørkle" med detaljer og finish. De har blik for de unikke løsninger, som ikke kun er smarte, men også praktiske i et køkken. 

Vi murer køkkener i hele Himmerland

Hos Elkjær A/S udfører vi alle former for murerarbejde, når du skal bygge nyt køkken eller renovere dit eksisterende køkken. Vi arbejder i store dele af Nordjylland - Aalborg, Støvring, Hobro, Hadsund, Mariager og Randers - og naturligvis i vores lokalområde: Nørager, Haverslev og Ravnkilde.