Villaer - nybygning,
tilbygning og renovering

Elkjær A/S yder professionel hjælp ved både nybygning, tilbygning og renovering af villaer og ejendomme.

Går du med planer om renovering eller tilbygning af boligen - eller en drøm at bygge et helt nyt hus - er vi klar med rådgivning, tegning og godt håndværk.

Byg nyt hus med Elkjær A/S 

Ligegyldigt om du kommer med et komplet og færdigtegnet projekt fra en arkitekt, eller om du endnu kun har ønsker og ideer, hjælper vi dig med at få projektet realiseret. Vi kan både udarbejde tegninger i samråd med dig, forestå som bygherre på projektet - og naturligvis opføre dit hus.

Vi lægger stor vægt på kvalitetsmaterialer, overblik over projektet og et godt samarbejde med dig. Det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige løsning på indretningen med gennemførte detaljer og den funktionalitet, der opfylder netop dine ønsker og behov. Hos Elkjær A/S får du ikke et typehus - men dit hus.

  • Før og efter

Parcelhus, funkisvilla eller palæ?

Hvert hus har sin egen stil. Når du bygger ny bolig er der frit valg på alle hylder: Traditionelt parcelhus, moderne funkisvilla, bjælkehytte, palæ. Når du beder os om at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm, sørger vi for, at de store arkitektoniske linjer spiller sammen med de mange detaljer, der fuldender stilen. Og vi hjælper også gerne med at vælge de materiale, der understreger husets karakter.

Boligen skal også passe til omgivelserne. Beliggenhed, omkringliggende natur eller have og eventuelt andre bygninger skal tænkes ind, når du vælger husets stil og arkitektur, så det hele spiller sammen.

 

Indretning af boligen

Indretningen skal gennemtænkes grundigt, uanset hvilket hus du bygger. Indretningen skal passe til jeres livsstil, så den er både praktisk og kan danne rammen om det liv, I ønsker at leve. Er I en familie, hvor et stort køkken-alrum giver de bedste rammer for samvær i hverdagen, eller hører I til dem, der holder middagsselskaber og derfor har brug for en spisestue? Er der brug for et bryggers til det beskidte tøj og gummistøvlerne og en entre til gæsterne, eller passer det en enkelt indgang bedre til jeres livsstil?

 

Vælg de rigtige materialer

Valg af materialer er en stor og vigtig opgave, når du bygger nyt eller renoverer. Fliser, sten, tagsten, bad og toilet osv. Der er nok at gå i gang med. Materialerne skal passe til husets stil, de skal være praktiske i forhold til jeres livsstil, og de skal have en god kvalitet. Det hjælper vi jer gerne med, så I får valgt de materialer, der tager højde for alle disse forhold. 

 

Vi bygger, hvor du bor

Vores medarbejdere kører hver dag ud fra vores adresse i hjertet af Himmerland, og de kommer langt omkring i hele Himmerland og Nordjylland: Aalborg, Aarhus, Randers, Hobro, Skørping, Støving, Hadsund - og en hel masse andre steder, ikke mindst vores lokaleområde: Nørager, Haverslev, Ravnkilde, Mejlby.

Sagt på en anden måde: Vi bygger, der hvor du bor.